+ -

56 de echipamente performante de curățenie la aeroportul Henri Coandă

În conformitate cu noul contract de prestări servicii de curățenie încheiat de Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), prestatorul a adus la aeroportul Henri Coandă 56 de noi utilaje și echipamente performante, ecologice, pentru a asigura derularea lucrărilor.

Toate echipamentele de spălat/uscat pardoseli încorporează tehnologia eco nanoclean, au putere mare de apăsare pe suprafață și, totodată, un consum redus de apă și energie electrică (la reîncărcarea acumulatorilor). Tehnologia eco nanoclean este una revoluționară care transformă apa normală de curățare într-o apă electrolizată, adică îmbogățită cu proprietăți de curățare și de ridicare mai rapidă în suspensie a particulelor de murdărie. Prin utilizarea acestei tehnologii, tot procesul de curățare aduce o reducere substanțială a consumului de apă (cu 20%) și detergent (cu 60%).

În cel mai scurt timp vor intra în exploatare pe aeroport 19 utilaje destinate spălării/uscării pardoselei, 2 utilaje pentru suprafețe exterioare (trotuare) și 35 echipamente profesionale de curațenie pantru celelalte zone din terminal.

 

Serviciul Comunicare CNAB

Galerie foto

Galerie video

Achizitii Publice
Revista Airport News
Cookie Settings